Golfclinics

Een leuke en leerzame golfclinic op de golfbaan van golfclub Westerwolde in Vlagtwedde beleven?

Golfclub Westerwolde biedt gratis kennismakingsgolfclinics op maat

Artikel Westerwolde actueel over clinic van 3 April 2021 https://www.westerwoldeactueel.nl/2021/04/03/veel-belangstelling-voor-gratis-kennismakingsgolfclinics-bij-golfclub-westerwolde/

De laatste weken heeft GC Westerwolde verschillende clinics voor belangstellenden gegeven. Tijdens zo’n clinic wordt er kort iets verteld over de golfsport, maar dan wordt er snel overgaan tot actie.

Onder begeleiding van een enthousiaste lid van de golfclub wordt er gesnuffeld aan de eerste basisvaardigheden: grip (hoe hou je een club vast), stand, swing en worden er ballen op de Drivingrange geslagen. Daarna wordt op de oefengreen geput. Het geluid dat het balletje maakt als het in de hole valt, zorgt voor een euforisch gevoel en er ontstaan spontane wedstrijdjes.

En dan komt het échte werk: twee echte holes spelen, met het doel die in zo weinig mogelijk slagen te voltooien.

Het blijkt dat in deze corona-periode mensen op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen waarbij ze lekker in de vrije natuur kunnen bewegen en sporten. De golfsport biedt dit.

Wilt u vrijblijvend, gratis en op maat ook eens deelnemen aan zo’n kennismakingsclinic, mail dan naar info@gcwesterwolde.nl of ehbunt@ziggo.nl.

Clinic van zaterdag 28 november 2020

Clinic zaterdag 21 november 2020

 

 

Clinic4 Clinic3 Clinic2