Nieuwe leden

Kennismaking

Wil kennismaken met de golfsport en graag een keer meelopen met een van onze leden? Uiteraard is dat mogelijk. Periodiek organiseert het Platvorm nieuwe leden kennismakingsclinics waar je je kosteloos voor kunt aanmelden. Op aanvraag kunnen wij ook een individueel voorstel voor je maken. Stuur dan een mail naar info@gcwesterwolde.nl.

Je kunt ook kennis maken met de golfsport, door een keer mee te doen met de Zaterdag inloop.  Het inloop breiwerkje en de inloop + op zaterdagochtend vinden om de week in de oneven weken plaats. Op de kalender kun je  zien wanneer  de inloop zaterdagochtend gehouden wordt. Als je nog geen golf materiaal heeft is dat geen probleem, dat stellen wij ter beschikking.
Het inloop breiwerkje is bedoeld voor beginnende golfers en hoge handicappers 54 —36, ook mensen met baan permissie mogen hier aan mee doen. Ook mensen die eens kennis willen maken met golf, zijn van harte welkom. Zorg dat je tussen 10.00 en 10.15 uur aanwezig bent, dan gaan we de flights indelen en gaan we een 9 holes spelen met als spelvorm het befaamde breiwerkje. Dit is een ideale manier om golf te spelen zonder de druk van een wedstrijd, sla je geen goede bal dan is er altijd wel iemand in je flight die wel een goed bal heeft geslagen en op de plek waar die bal is geëindigd, speel je dan weer verder en zo ga je ook lekker snel door de baan.

Aanmelden  als nieuw lid

Wil je je aanmelden als nieuw lid vul dan het aanmeldformulier in en stuur het op naar het secretariaat:  Vossenkamp 173, 9675HB te Winschoten. Je kunt het ingevulde formulier uiteraard ook inscannen en dan via e-mail sturen naar info@gcwesterwolde.nl
Aanmeldformulier 2021 GC Westerwolde

 

Geef een antwoord