Rydercup 2021

Hallo medegolfliefhebbers

Het gekke jaar 2021 is al aardig op weg. Omdat er door de versoepelingen meer ruimte is gekomen mag (ook) de Rydercup dit jaar niet ontbreken in ons wedstrijdschema en vandaar deze uitnodiging. 

Wij ( Eddy Opheikens, Niek Veenstra, René Peereboom en Tineke Venema) gaan de Rydercup organiseren en wel op 29, 30 en 31 juli en 2021. De wedstrijd tussen teams bestaat uit een aantal onderdelen en per onderdeel kunnen punten worden verdiend. En het team met het hoogste aantal punten wint de Rydercup. Eeuwige roem valt ten deel aan dit team en misschien wel iets meer. De organisatie mikt op een aantal van 4 tot 5 teams. Elk team heeft een aanvoerder en er worden 4 spelrondes van elk 9 holes afgewerkt. Per team spelen 6 teamleden het wedstrijddeel dat op het programma staat. Dat hoeven niet elke keer dezelfde spelers te zijn. Maar het team zorgt ervoor dat er altijd 6 spelers aan de start staan. Zorg dus zelf als team voor invallers wanneer een teamlid op een bepaald moment niet kan. We beginnen op donderdag 29 juli, hetgeen wordt geïntegreerd met de wekelijkse vleeswedstrijd die volgens het principe van stableford wordt afgewikkeld. Op vrijdagavond 30 juli spelen we een rondje greensome, gevolgd op zaterdagmorgen door een wedstrijd four-ball om tenslotte het toernooi op zaterdagmiddag te eindigen met een rondje matchplay. Kortom, zeer gevarieerd. We sluiten het geheel af met een gezamenlijke BBQ. 

Aanmelden kan alleen per team en niet meer individueel. Vanwege alle geldende regels zijn er minder plekken beschikbaar dus geef je snel op, inschrijftermijn sluit op 18 juli. Je kunt dit doen door onderstaande formulier aan te vullen en op te sturen naar rene_peereboom@hotmail.com.

We willen contant geld zoveel mogelijk beperken, daarom willen we jullie vragen dit bij jullie aanmelding gelijk over te maken op de rekening van de GC Westerwolde.

Naam: Golfclub Westerwolde

Rekeningnummer: NL09 RABO 0365 7691 42

Omschrijving: Rydercup 2021

Alle kosten op een rijtje:

Wedstrijden: € 3,- per wedstrijd (4 wedstrijden in totaal)

Lunchpakket: € 11,- 

Afsluitende BBQ: € 10,-

Lunchpakket bestaat uit 2x brood, kroket of vega snack, groene salade, sinaasappelsap en melk.

Mocht je aan alles deelnemen dan komt dit neer op een bedrag van € 33,-.

Met vriendelijke groet,

Eddy, Niek, René en Tineke