Gasten

Greenfee

Greenfeespelers zijn van harte welkom bij onze golfclub om een dagje te komen golfen op onze Westerwoldebaan. Het enige dat wij vragen is dat u in het bezit bent van een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) en zich houdt aan de etiquetteregels en kledingvoorschriften.

Reserveren

Wilt u komen spelen op onze mooie landelijke baan dan kunt u voor het kopen van een greenfee en het reserveren van een Tee-time bellen of appen met  06-18844330 of 06-123 54 123. U hoort dan direct of je kunt spelen op de door u gewenste dag en tijd.
Een mail naar greenfee@gcwesterwolde.nl kan ook. Nadat de betaling is ontvangen krijgt u de greenfee via de app of mail.

Belangrijk en altijd doen!

Raadpleeg altijd de kalender op deze site ( met één linkermuisklik op de datum ) en controleer of er op de betreffende dag  activiteiten zijn en wellicht een teesluiting van kracht is.

Prijzen

De greenfee op de Westerwoldebaan bedraagt   € 35,- p/p (dagkaart)
Introducé                                                                              € 25,- p/p (dagkaart)
Leden van de clubs aangesloten bij de
Hospitality Chain                                                               € 25,- p/p (dagkaart)

Hospitality Chain

Aangesloten bij de hospitality chain zijn de verenigingen±

N.b. Een greenfee geldt bij de GC Westerwolde de gehele dag. Onderbrekingen tijdens het spelen, om bijvoorbeeld te lunchen, zijn uiteraard toegestaan.

Wilt u  meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@gcwesterwolde.nl

Drivingrange

Op de drivingrange is een ballenautomaat aanwezig. U kunt ballen verkrijgen door middel van munten. Munten zijn te verkrijgen bij het restaurant Roegh, gedurende de openingstijden. De prijs voor een munt is € 1,-.

Kledingvoorschriften

Voor dames: (Polo) shirts voorzien van een kraag en een (korte) mouw zijn gewenst. Een mouwloos shirt is toegestaan mits de armsgaten aansluiten op het lichaam. Indien gekozen wordt voor een korte broek dient de lengte van de korte broek op de knie te vallen. Als schoeisel worden de golfschoenen gedragen met sokken. Trainingspakken en joggingpakken zijn niet toegestaan.

Voor heren: (Polo)shirts voorzien van een kraag en een (korte)mouw zijn gewenst. Indien gekozen wordt voor een korte broek dient de lengte van de korte broek op de knie te vallen. Als schoeisel worden de golfschoenen gedragen met sokken. Trainingspakken en joggingpakken zijn niet toegestaan.

Routebeschrijving

Voor de routebeschrijving naar GC Westerwolde klik hier

Wij hopen jou snel te kunnen begroeten in Vlagtwedde en wensen je heel veel golfplezier.

Geef een antwoord