Handleiding E-golf4U

Inloggen E-golf4U

Ieder lid heeft een eigen profiel op E-golf4U. Het is belangrijk dat u dit profiel controleert en het standaard wachtwoord aanpast. Hoe gaat dit in zijn werk?

Inloggen op E-golf4U kan via het ledenportaal op de website van GC WesterwoldeI.

De gebruikersnaam is uw lidcode, bijvoorbeeld BOS9 als u …Bos bent. Het wachtwoord bestaat uit zes cijfers van uw geboortedatum, waarbij de eerste twee cijfers van het jaartal niet worden meegenomen. De geboortedatum 23-05-1965 wordt als wachtwoord dus 230565. 

Profiel

Na het invullen van uw gebruikersnaam en wachtwoord krijgt u uw profiel te zien. De gegevens zijn overgenomen uit de ledenadministratie. Mochten er onjuistheden in staan, of heeft u bijvoorbeeld een nieuw telefoonnummer, dan kunt u dat wijzigen door op de knop ‘Gegevens wijzigen’ te klikken. Deze staat rechts, boven het midden. Onderaan (onder het NGF-nummer) is daarna een knop ‘Gegevens opslaan’ te zien waarmee u eventuele wijzigingen definitief kunt maken.

 Wachtwoord wijzigen

Het is belangrijk om uw standaard wachtwoord te wijzigen. Uw geboortedatum is immers makkelijk te raden! Het wijzigen doet u door in het profiel te klikken op de knop ‘Wachtwoord wijzigen’ (rechts op de profielpagina, boven het midden). Er verschijnt een venster (zie voorbeeld hieronder) waarin u uw wachtwoord kunt aanpassen.

Wedstrijden inschrijven

Algemeen

U kunt zich inschrijven voor wedstrijden in het E-golf4U systeem op de website, hierover later meer.

Na het inloggen in het E-Golf4U systeem op de website kunt u met het aanklikken van het tabblad “Wedstrijden” informatie krijgen over wedstrijden. U kunt daarbij kiezen voor “Toon lijst” of “Toon kalender”. Het volgende overzicht wordt getoond als U “Toon kalender” kiest en vervolgens kiest voor de maand maart 2019.