Handleiding E-golf4U

Inloggen E-golf4U

In 5 stappen kun je gebruik maken van de app Golf.nl en inloggen in het systeem E-golf4U. Op deze site kun je je NGF-pas zien en je handicaphistorie (vanaf 01-01-2020)

Inloggen in het systeem

 1. Ga op de website www.gcwesterwolde.eu naar het kopje Login. Er verschijnt een uitklapmenu. Kies E-golf4U log-in.
 2. Meld je je aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord wat je via de mail hebt ontvangen nadat je deze hebt aangevraagd via info@gcwesterwolde.nl. Het wachtwoord: geboortedatum (dag, maand en jaar zonder 19 of 20 er voor dus geboren op 1 januari 1998 wordt 010198.
 3. Je komt dan op jouw persoonlijke profielpagina van E-golf4U.
 4. Op deze pagina zie je jouw persoonlijke gegevens. Deze kun je wijzigen door op de knop Gegevens Wijzigen te klikken. Je kunt dan ook zelf een foto uploaden.
 5. Tevens zie je een knop NGF pas. Wanneer je daar op klikt, wordt jouw persoonlijke NGF pas geopend in een nieuw scherm. Op de pas staat jouw NGF nummer en daaronder een barcodenummer. Deze beide nummers heb je nodig om je aan te melden in de app Golf.nl (zie instructie hieronder).
 6. Op dezelfde pagina van E-golf4U moet je je wachtwoord direct wijzigen, dit doe je middels de knop Wachtwoord wijzigen.
Inschrijven voor een wedstrijd

Je kunt je via E-golf4U inschrijven voor de wedstrijden die georganiseerd worden bij GC Westerwolde. Dit gaat als volgt:

 1. Log in op E-golf4U.
 2. Klik op het  kopje Wedstrijden.
 3. Je krijgt nu een lijst met wedstrijden in beeld.  Door op Inschrijven te klikken schrijf je je in voor de wedstrijd.
 4. Door op het linkje van de wedstrijd te klikken kun je de specificaties van de wedstrijd zien en wie zich heeft ingeschreven.
 5. Na afloop van de wedstrijd wordt de uitslag ook op deze pagina gepubliceerd.
Inloggen app Golf.nl

In de app Golf.nl kun je een digitale scorekaart van GC Westerwolde downloaden. Hiervoor moet je de app downloaden op je telefoon.

 1. Download de app via de App store (I-phone) of in de Playstore (Andoid) en zoek op  Golf.nl app.
 2. Maak een account aan en gebruik vervolgens de gegevens van je NGF-pas die je in E-Golf4U hebt gezien.
 3. Het startscherm van de golf app ziet er als volgt uit.
 4. Door op Nieuwe Scorekaart te klikken kun je een scorekaart voor GC Westerwolde opzoeken of voor de baan waar je op gaat spelen.