Greenfee

Greenfee spelers

Greenfee spelers zijn van harte welkom om een dagje te komen golfen op onze Westerwoldebaan.

In 2018 is het op alle woensdagen ook toegestaan om te spelen zonder dat u in het bezit bent van het GVB, de andere dagen moet u wel in het bezit  zijn van het  GVB                                                                                                                                                                    We vragen van een ieder dat men  zich houdt aan de etiquetteregels en dat u het greenfee bewijs duidelijk zichtbaar aan uw golftas draagt. De spelers op de woensdagen zonder het GVB moeten wel spelen met een eigen golftas met clubs. Tasjes met clubs zijn eventueel te huur bij de receptie van het Parc.

Handicart

Greenfeespelers die een handicart willen reserveren kunnen contact opnemen met de receptie van het Parc Emslandermeer  tel :  0599-313444 of via info@gcwesterwolde.eu

Voor het kopen van greenfeekaarten kunt u terecht bij de receptie in het Atrium van het Parc Emslandermeer.  Ook kunt u hier muntjes kopen voor de ballenautomaat op de  drivingrange. Als na ± 17:00 uur de receptie is gesloten dan kunt u ook een greenfee en munten kopen in het restaurant Roegh.

Check even op de kalender of de baan beschikbaar is op het moment dat u er wilt spelen. Ga met het pijltje naar de gewenste datum en klik  één keer met de linkerknop van uw computermuis voor meer informatie.

Prijzen

Soort kaart Prijs per 01-04-2017
Dagkaart € 35,00 p/p
Dagkaart introducé van lid GC Westerwolde € 25,00 p/p
Lid van golfclub hospitality chain € 25,00  p/p

Komt u spelen met een groep van >25 personen dan kost een greenfee € 30,00 p/p

Voor een groep van Hospitality Chain  van  > 25 personen kost een greenfee € 22,50 p/p

Voor groepen kunnen wij in samenwerking met het  restaurant Greens ook  een compleet verzorgd arrangement aanbieden.

Aangesloten bij de Hospitality Chain zijn de verenigingen:

N.b. Een greenfee geldt bij de GC Westerwolde de hele dag. Onderbrekingen tijdens het spelen, om bijvoorbeeld te lunchen, zijn uiteraard toegestaan.

Wilt u nog wat meer informatie; stuur dan een e-mail naar info@gcwesterwolde.eu of bel met  06-18844330 / 06-123 54 123