Greenfee

Greenfeespelers
Greenfeespelers zijn van harte welkom om een dagje te komen golfen op onze Westerwoldebaan. Het enige dat wij vragen is dat u in het bezit bent van een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) en u zich houdt aan de etiquetteregels en dat u het greenfee bewijs duidelijk zichtbaar aan uw golftas draagt.

Handicart

Greenfeespelers die een handicart willen reserveren kunnen contact opnemen met de receptie van het Parc Emslandermeer  tel :  0599-313444 of via info@gcwesterwolde.eu

Op dit moment kunt u voor het kopen van greenfeekaarten terecht bij de receptie in het Atrium van het Parc Emslandermeer.                                                                                                        Ook kunt u hier muntjes kopen voor de ballenautomaat op de  drivingrange.

Check even op de kalender of de baan beschikbaar is op het moment dat u er wilt spelen. Ga met het pijltje naar de gewenste datum en klik  één keer met de linkerknop van uw computermuis voor meer informatie.

Prijzen

Soort kaart Prijs per 01-04-2017
Dagkaart € 35,00 p/p
Dagkaart introducé van lid GC Westerwolde € 20,00  p/p
Lid van golfclub hospitality chain € 25,00  p/p

Komt u spelen met een groep van >25 personen dan kost een greenfee € 27,50 p/p

Voor een groep van Hospitality Chain  van  > 25 personen kost een greenfee € 20,00 p/p

Voor groepen kunnen wij in samenwerking met het  restaurant Greens ook  een compleet verzorgd arrangement aanbieden.

Aangesloten bij de Hospitality Chain zijn de verenigingen:

n.b. Een greenfee geldt bij de GC Westerwolde de hele dag. Onderbrekingen tijdens het spelen, om bijvoorbeeld te lunchen, zijn uiteraard toegestaan.

Wilt u nog wat meer informatie; stuur dan een e-mail naar info@gcwesterwolde.eu of bel met 06-18844330 of 06-123 54 123