Sponsors

Sponsoring Golfclub Westerwolde 

Bent u geïnteresseerd in sponsoring van onze golfclub? Wij hebben diverse mogelijkheden waarmee u uw bedrijf bij de Golfclub Westerwolde kunt promoten. Wij heten u als sponsor van harte welkom. Als u een email stuurt naar info@gcwesterwolde.eu  dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 Sponsormogelijkheden:

 1. Hoofdsponsor

2. Bedrijfslidmaatschap

3. Holesponsoring

4. Overig.

Ad. 1:

Deze sponsor wordt vermeld als hoofdsponsor op de website middels het bedrijfslogo met een link van de website van betreffend bedrijf. Daarnaast een prominente vermelding op de eyecatcher bij de parkeerplaats van de golfbaan. Er is plaats voor een vlag bij de ingang van de baan en tevens naamsvermelding in de hole(put).

 Ad. 2:

Het bedrijfslidmaatschap houdt in dat uw bedrijf lid wordt van de Golfclub. De kosten voor dit lidmaatschap bedragen € 1.000,00 excl. BTW voor één persoon. Voor elke volgende persoon betaalt u € 750,00 excl. BTW. Voor de eerste persoon ontvangt u 8 greenfee relatiekaarten en voor elke volgende persoon 4 kaarten.

Een bedrijfslid kan zich verbinden aan het organiseren van wedstrijden zoals maandbeker, clubkampioenschappen en overige wedstrijden. De sponsorbijdrage bedraagt voor genoemde wedstrijden € 250,00 excl. BTW.

Ad. 3:

Als holesponsor hebt u de mogelijkheid één van de negen holes middels een sponsorbord van uw bedrijfsnaam met logo te voorzien. U hebt daarbij de keus uit een enkel bord voor de heren- of damesteebox of een dubbel bord voor beide teeboxen. Uw bedrijfsnaam met logo wordt eveneens vermeld op de eyecatcher en op de website van de Golfclub. De kosten voor deze sponsormogelijkheid bedragen € 300,00 excl. BTW voor een enkel bord en € 400,00 voor een dubbel bord.

Ad. 4:

U kunt ook als ‘overige’ sponsor de Golfclub ondersteunen. Overige sponsoren zijn bedrijven die in geld of natura een bijdrage leveren aan de Golfclub. Daarbij kunt u ook denken aan sponsoring van kleding voor competitiewedstrijddeelnemers of andere materialen t.b.v. de Golfclub. Uw bedrijfsnaam met logo wordt vermeld op de eyecatcher en op onze website. Kosten voor deze wijze van sponsoring, anders dan in natura, bedragen € 200,00 excl. BTW.

Mocht u naast genoemde sponsormogelijkheden andere wensen hebben ten aanzien van sponsoring kunnen wij samen met u kijken welke mogelijkheden er zijn.

Alle sponsoruitingen worden vastgelegd in een contract voor de duur van drie kalenderjaren. Genoemde bijdragen zijn prijzen per jaar. De kosten voor het maken van de sponsorborden zijn voor rekening van de Golfclub. De club zorgt er ook voor dat de borden goed worden onderhouden.

Activiteiten:

De sponsorcommissie heeft naast het actief werven van sponsoren ook de taak om de bedrijvencompetitie te organiseren. Deze competitie vindt plaats gedurende de zomermaanden en bestaat uit drie speeldata. Er wordt telkens gespeeld op een vrijdagmiddag met aansluitend een diner. Er wordt gespeeld over 18 holes met flights van 3 spelers. Het maximaal aantal deelnemende bedrijven is 14. De kosten voor deelname bedragen € 325,00 excl. BTW.

De sponsorcommissie bestaat uit:

Jan Lucas Oldenburger ( voorzitter)

Eddy Niemeijer (secretaris)

Henk Huiting (administrateur)

Herman Kroon (contactpersoon bedrijvencompetitie)

Bé Hoving

 

E-mailadres: info@gcwesterwolde.eu