Baaninformatie

 

De Baan:    Open

Verboden te roken op de golfbaan

Dit is aangetroffen op de afslag van hole 2. Een askegel van een sigaret of sigaar, waarschijnlijk neergelegd tijdens het afslaan. Het is gelukkig goed gegaan , maar je kunt zien dat het wel heeft gesmeuld.  Wacht met het opsteken van een rokertje tot je gearriveerd bent op het terras van Greens.

 

Achter hole 7 is de grond bewerkt door de firma Dijk. De bedoeling is dat we daar een betere waterhuishouding krijgen. Het gebeid was al tot GUR verklaard, maar nu is er graszaad ingezaaid. Dus niet betreden en ook geen ballen uit het gebied halen !!        Alleen als je bal aan de kant ligt of je kunt hem met de hengel pakken is het toegestaan. Dan handelen volgen de regels de gelden voor de GUR. Droppen volgens de regel, dichts bijzijnde punt , niet dichter bij de hole. Kun je  niet bij je bal en hem dus ook niet identificeren, dan naar de droppingzone en daar een bal droppen.

Vragen over de baan ?  Telefoonnummer  06-51357860

Voor informatie over greenfee, clinics of arrangementen bel   :  06-18844330 / 06-12354123

Zomergreen  :                ja

Qualifying      :                ja

Buggy’s  en scooters :    ja

Trolley’ s       :                   ja 

Bekijk altijd voordat u gaat spelen de  agenda op de homepage voor eventuele tee- of baansluitingen!

Plaggen terugleggen s.v.p.

Dan nog een melding van de baancommissie, door het snoeien in de afgelopen winter, is er een groet hoeveelheid openhaardhout beschikbaar. Dit is te koop voor € 35,0 per kuub (ruime kuubs). Als je belangstelling hebt, contact op nemen met Albert Hemssems 06-51357960 of Jan Berend Meendering 06-46427716. Bij grotere afnames (speciale prijs) ook contact opnemen met deze heren.

De Baancommissie.

———————————————————————————————————-