Rydercup 2019

Kaart niet beschikbaar

Date/Time
Date(s) - 03/08/2019
10:00 - 19:30

Category(ies)


De Zaterdagochtend inloop komt vandaag te vervallen in verband met de Ryder-Cup. De eerstvolgende is op 17 augustus.

Vlagtwedde, 15 juni 2019

Beste leden van Golfclub Westerwolde,

Het jaar 2019 is al aardig op weg en voordat we het weten, gaan we al richting het najaar. En de Rydercup mag (ook) dit jaar niet ontbreken in ons wedstrijdschema en vandaar deze uitnodiging.

Wij (Gert Jan Bolt, Eddy Opheikens, Aaltjo van der Wal en ondergetekende) willen de Rydercup organiseren en wel op 1, 2 en 3 augustus. De wedstrijd tussen teams bestaat uit een aantal onderdelen en per onderdeel kunnen punten worden verdiend. En het team met het hoogste aantal punten wint de Rydercup. Eeuwige roem valt ten deel aan dit team en zij wordt dienovereenkomstig beloond.

De organisatie mikt op een aantal van 3 tot 4 teams bestaande uit 6 spelers. Elk team heeft een aanvoerder en er worden 4 spelrondes van elk 9 holes afgewerkt. Te beginnen op donderdag 1 augustus hetgeen wordt geïntegreerd met de wekelijkse vleeswedstrijd die volgens het principe van stableford wordt afgewikkeld. Op vrijdagavond de 2e augustus spelen we een rondje greensome, gevolgd op zaterdagmorgen door een wedstrijd four-ball om tenslotte het toernooi op zaterdagmiddag te eindigen met een rondje matchplay. Kortom, zeer afwisselend, voor ieder wat wils en misschien wel net zo belangrijk: gelijke kansen voor iedereen.

En we willen het geheel afronden met een gezamenlijke BBQ.

Aanmelden kan per team van maximaal 6 personen of individueel. Doe dat via hermankroon57@gmail.com. Vervolgens krijg je een aanmeldformulier waarbij je aangeeft aan welk onderdeel van de Rydercuyp je wenst deel te nemen. De organisatie zal uiteindelijk de teamindeling en het wedstrijdschema aan de hand van de aanmeldingen vaststellen.

Meld je zo spoedig mogelijk aan en maak de Rydercup 2019 tot een geslaagd evenement. Over de kosten zullen we je zo spoedig mogelijk bijpraten.

Kortom, wij zijn er klaar voor. Be a winner en doe mee!

Groet,

Herman Kroon

 

Powered by Events Manager