Golfclub Westerwolde

Welkom op de website van Golfclub Westerwolde. Onze 9 holes golfbaan ligt midden in het mooie Westerwolde nabij recreatiepark Emslandermeer.

Ter gelegenheid van het Dag van het Park in Winschoten heeft golfclub Westerwolde een mooie introductievideo gemaakt waarin u een goed beeld krijgt van onze club en de mogelijkheden.

Lid worden?

Wil je lid worden van onze laagdrempelige en gezellige vereniging? Via het formulier op de website kun je je aanmelden, maar je kunt ook een mail sturen naar secretariaat@gcwesterwolde.nl. De mogelijkheden en bijbehorende tarieven vind je hier.

Reserveren

Wil je komen spelen op onze mooie landelijke baan dan kun je voor het kopen van een greenfee een WhatsApp sturen naar 06-18844330 of een mail naar greenfee@gcwesterwolde.nl.

Bijboek arrangement Parc Emslandermeer

Huur je een bungalow via www.emslandermeer.nl en wil je golfen? Dat kan bij Golfclub Westerwolde. Hiervoor is een speciaal ‘bijboek arrangement’ beschikbaar:
3 dagen golfen binnen 1 week voor € 85,-
6 dagen golfen binnen 1 week voor € 160,-
Deze arrangementen kun je tegelijkertijd bij jouw reservering bijboeken, ofwel apart bestellen  via greenfee@gcwesterwolde.nl of via 06-18844330. Voor de prijzen van een greenfee klik hier.

Bezoekadres

U vindt Golfclub Westerwolde aan de Laan van Westerwolde 8, 9541 ZA  te Vlagtwedde.

Wij wensen je veel speelplezier!
GC Westerwolde

 

Geef een antwoord