Zaterdagochtend inloop breiwerkje en inloop +

De inloop breiwerkje en inloop + op zaterdagochtend om de week in de oneven weken.

De inloop breiwerkje is bedoeld voor beginnende golfers en hoge handicappers 54 —36, ook mensen met baan permissie mogen hier aan mee doen.  Zorg dat je tussen 10.30  en 11.00 uur aanwezig bent, dan gaan we de flights indelen en gaan we een 9 holes spelen met als spelvorm het befaamde breiwerkje. Dit is een ideale manier om golf te spelen zonder de druk van een wedstrijd, sla je geen goede bal dan is er altijd wel iemand in je flight die wel een goed bal heeft geslagen en op de plek waar die bal is geëindigd, speel je dan weer verder en zo ga je ook lekker snel door de baan. Je zult dan ook zien dat met deze spelvorm ook de flight waarin jij speelt een hole ook in Par of Bogey kan spelen en dat is ook wel leuk om mee te maken.

Inloop +   is bedoeld :

– om  wedstrijd ervaring op te doen in Stableford, Strokeplay en Matchplay

– ervaring op te doen met de score kaart

– ervaring op te doen met de golfregels/local rules in de praktijk

– een 9 holes qualifying ronde te lopen

– tips over wanneer een provisionele of nieuwe bal, wanneer een onbespeelbare bal, wanneer een vrije drop etc.

De inloop breiwerkje en de Inloop +  starten op dezelfde tijd dus aanwezig zijn om 11:00 uur bij de Barlage en dan gaan we de flights samen stellen.

We moeten wel proberen om het binnen een bepaald tijdsbestek te laten verlopen(bv. maximaal 2,5 uur). Als we 3 uur over 9 holes gaan lopen, is het voor niemand meer leuk.

We starten vanuit Greens en de bedoeling is dat beide groepen elkaar weer treffen in Greens of Greenscorner voor een gezellige nazit.