Handicart wedstrijd

Zaterdag 24 augustus: Handicartwedstrijd 18 of 9  holes:
– 18 holes inschrijven tot 10:45 uur, shotgun start om 11:00 uur.
– 9 holes inschrijven tot 12:00 uur, invoegend starten rond 12:30 uur.

Op 24 augustus wordt op onze golfclub de jaarlijkse Handicartwedstrijd gespeeld. U weet wel, ten bate van de minder mobiele spelers. Voor een vereniging als de onze een zaak die velen van ons aangaat. Niet alleen de gebruikers zelf, maar ook de sympathisanten dragen bij aan de realisatie van deze Stichting. In de afgelopen jaren hebben we de inkomsten ten bate van de Stichting Handicart terug zien lopen, met als gevolg dat er een buggy is teruggehaald door de Stichting.

‘Alles kost geld’ wordt er dikwijls geroepen en helaas ja, dat is ook zo. Dat geld moet wel worden opgebracht willen we onze minder mobiele leden de kans geven om dit prachtige spelletje nog te blijven  spelen. Het inschrijfgeld van deze wedstrijd is €10,- per persoon en komt geheel ten goede aan de Stichting Handicart.

Voor de sympathisanten een warm welkom, voor de gebruikers een ‘must’, maar minstens zo warm. Extra bijdragen zijn natuurlijk welkom, net zoals een meegebracht prijsje. De winnaar(s) zullen deel mogen nemen aan de regionale finale in Havelte. Indien er dan weer wordt gewonnen, wordt er de landelijke finale gespeeld. Berichten hierover volgen nog.

GC Westerwolde zal zich ook dit jaar weer van zijn goede gulle kanten laten zien. Ik hoop velen van u aan te treffen op zaterdag 24 augustus a.s.
István Koning